BLOG
Ana Sayfa / Blog / e-FATURA ve e-DEFTER de YÜKSEK ÜCRETLERE SON!
13 KAS

e-FATURA ve e-DEFTER de YÜKSEK ÜCRETLERE SON!

AKEAD, Aylık kullanım kampanyası ile sürüdürülebilir iş yaşamınızı bir adım daha ileri taşıyoruz. Klasik muhasebe programlarında standart raporları alırken, satış dağılımı, satış analizi, alış- satış karşılaştırmalı raporları, personel performansı alınmıyor. Klasik raporlar sadece firmanızın gelir idaresinin istediği raporları ile sınırlı olmasından dolayı, satışlarınızın istatistiğini göremediğiniz'den, kar mı? zarar mı? ediyorsunuz farkında değilsiniz.

Gelir idaresinin istemiş olduğu raporları, firmanızın mali disiplini açısından piyasada kullanılan hemen hemen tüm muhasebe programları otomatik göndermeye kadar sağlamakta. Bunun dışında işiniz ile ilgili olarak rapor istendiğinde, firmanıza özel çalışma yapılmasından dolayı kullandığınız programlara devamlı suretle yama olarak raporlama çözümler üretilmekte ve böylece bir yazılımcıya da her zaman  muhtaç kalınmakta. 

E-DEVLET uygulamaları da yazılım sektöründe rant kapısı olarak karşımıza çıkıyor. Kullandığımız programlar vergisel raporlar haricinde rapor vermediğinden, bir de e-fatura ve e-defter ücretlerini de eklediğimizde işimizle ilgili hiç bir rapor alamadan ödenen paraların aslında çöp olduğunu görüyoruz.

Tüm bu sorunları göz önünde tutarak hizmeti ayağınıza getiriyoruz.
 Ticaret kanunlarına uyumlu
Gelir idaresi kanunlarına uyumlu
Kep entegrasyonu bitmiş

Klasik raporların yanında, işinizle ilgili olarak, bölgesel, saatlik, haftalık ve aylık olmak üzere, ister personel bazlı ister tümü, ürün bazlı, marka bazlı, müşteri alışkanlıkları, mutabakat, ister mail, ister kep ile, şubeler arası bilanço, şubeler arası gelir gider karşılaştırması, depolar arası ürün karşılaştırması gibi rapor zenginliğini ( 45 dilde, 4 dilde fatura kesme imkanı )

AYLIK 400,00-TL+KDV HARİÇ OLARAK KISA BİR SÜRELİĞİNE SUNUYORUZ.
e-FATURA, e-ARŞİV FATURA, e-DEFTER ve AYLIK 100 KONTUR DAHİL OLMAK ÜZERE KULLANIMINIZDA.

KARAR SİZİN VE DAHA İYİSİ YOK...........

etiketler:

Endüstri 4.0
Bize Ulaşın
0 (216) 328 98 85
0 (216) 612 91 88
info@as-aybilgisayar.com
Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cad. No:8 Kat: 3 D:7 Ümraniye / İSTANBUL