BLOG
Ana Sayfa / Blog / ONUR DAĞITIM VE NAKLİYE, E-FATURA DA..........
04 EKİ

ONUR DAĞITIM VE NAKLİYE, E-FATURA DA..........

Nakliye sektöründe İstanbul, İzmir ve Ankara da şubeleşerek büyüyen ONUR DAĞITIM NAKLİYE VE TAŞIMACILIK kendi gibi bayii alanı etkin olan EDM BİLİŞİM ile AS-AY YAZILIM DANIŞMANLIĞIN bünyesinde e-FATURA, e-ARŞİV FATURA ve e-DEFTER hizmetlerini kendi bünyesinde bütünleştirerek kurumsallaşmanın ilk adımını attı. 


Onur Dağıtım Nakliye kimdir?

Firmamız 1968 yılında “Uluslar arası Nakliye” ile başladığı nakliye sektöründe , 1986 yılında yurt içi ambar taşımacılığını faaliyete sokmuştur.

Ülkemizde zincir mağaza taşımacılığın 1990’lı yıllarda başlamasıyla ONUR DAĞITIM bu alandaki boşluğu görerek geçmiş bilgi ve tecrübesiyle her geçen gün kendini geliştirerek “müşterilere “en iyi hizmeti” ilke edinmiştir.

Onur Dağıtım R1 (yurtiçi taşıma işleri organizatörlüğü), N1 (il sınırları içerisinde nakliyat işleri) ve G1 (yurtiçi eşya taşımacılığı ve acentelik yapma) yetki belgelerine sahiptir.

Üyesi olduğu TND ( Türkiye Nakliyeciler Derneği ) ile sektördeki gelişmeleri takip eden ONUR DAĞITIM tecrübeli kadrosu ile teknoloji en üst seviyede kullanılarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.


etiketler:

Endüstri 4.0
Bize Ulaşın
0 (216) 328 98 85
0 (216) 612 91 88
info@as-aybilgisayar.com
Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cad. No:8 Kat: 3 D:7 Ümraniye / İSTANBUL