BLOG
Ana Sayfa / Blog / YERLİ YAZIMLARLA DAHA GÜÇLÜYÜZ
04 EKİ

YERLİ YAZIMLARLA DAHA GÜÇLÜYÜZ

Lojistik sektöründe kendi yazılımları ile hizmet veren LTS yazılım ile e-FATURA, e-ARŞİV FATURA, ve e-DEFTER hizmetleri konusunda tam mutabakat sağladık. LTS yazılım müşterileri bu birliktelik ile, e Dönüşümün etkin ve uzman markası olan EDM Bilişim hizmetleri ile kurumsallaşmaya ilk adımlarını atacaklar.

LTS YAZILIM KİMDİR?

2010 yılının Mayıs ayında yaklaşık 10 yıllık bilgi birikimi ile Lojistik sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.

Daha önce farklı yazılım firmalarında yöneticilik yapan kurucu üyelerimiz sektöre ait bilgi birikimi ve tecrübelerini, tamamı kendi yazlımımız olan, "Lts Lojistik Otomasyonu", "Lts Nakliye Ambar Otomasyonu", "Lts Dağıtım Otomasyonu" ve "Lts Stok ve Depo Otomasyonu" programlarına yansıtarak lojistik sektörünün tüm yazılım ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir altyapı kurmayı hedeflemişlerdir.Bu hedef ile yola çıkarak firmaya yönelik çalışmayı kendimize ilke edinmiş ve tüm çalışmalarımızı bu ilkeye dayanarak yönlendirmekteyiz. Paket program mantığının ihtiyaçları tam olarak karşılamadığı günümüzde proje odaklı çalışma ilkemiz kuruluşumuzdan bu yana müşterilerimiz tarafından önemsenmiş ve benimsenmiştir.

Firma olarak, bu güne kadar edindiğimiz tecrübeler çerçevesinde, sunduğumuz çözümler ve ilkeli hizmet anlayışımızdan dolayı lojistik ve nakliye sektöründe iştigal eden tüm firmalar tarafından tercih edileceğimiz konusuna inancımız tamdır.

etiketler:

Endüstri 4.0
Bize Ulaşın
0 (216) 328 98 85
0 (216) 612 91 88
info@as-aybilgisayar.com
Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cad. No:8 Kat: 3 D:7 Ümraniye / İSTANBUL