BLOG
Ana Sayfa / Blog / Sermaye Piyasalarında Kurumsallaşma & Aile Kalmak Konulu Seminer - Bilecik TSO
22 ŞUB

Sermaye Piyasalarında Kurumsallaşma & Aile Kalmak Konulu Seminer - Bilecik TSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası , TOBB Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurulu katkılarıyla Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Sermaye Piyasalarında Kurumsallaşma & Aile Kalmak Konulu Seminere Konuşmacı olarak SPYD Başkanı Gazeteci Arif Ünver, Yazar SMMM Dursun Ali Yaz konuşmacı olarak katıldı.

Yazar, SMMM Dursun Ali Yaz konuşmasında. Mesleki kariyerinden bilgi ve deneyimlerinden bilgi vererek katılımcılara açıklamalar yaptı.

SPYD Başkanı Gazeteci Arif Ünver Konuşmasında; Ülkemizde ara eleman eksikliğine, Borsa ;Banka, Faiz üçgenine vurguda bulundu. Yeni imza attıkları özel büyük proje açıklamasında ;

“Türkiye nin yeni buluşma noktası finkafe şu an www.finkafe.com üzerinden yürüttüğü test yayını yakında bitiyor… Test aşamasında 10 bin kişiye ulaşan kullanıcı sayısının, ios, android ve web tarafında eş zamanlı yayına başlamasıyla milyonlara çıkacağını ön görmek yanlış olmaz… Tamamen yerli yazılımcılarımız tarafından geliştirilen platform, ülkemizinin değişik noktalarına kurduğumuz kendi serverlarımız üzerinden hizmet vermektedir. Bu gurur hepimizin, Türkiyemiz de de bu kapsamda büyük projelere imza atılmış olması bizleri ayrıca motive etmektedir. finkafe nin tüm hakları Mobifin A.Ş. ye aittir “ dedi.

Konuşmacılar Seminerin sonunda tüm katılımcılara ve Öğrencilere imzalı kitap ve belge dağıttılar.

etiketler:

Endüstri 4.0
Bize Ulaşın
0 (216) 328 98 85
0 (216) 612 91 88
info@as-aybilgisayar.com
Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cad. No:8 Kat: 3 D:7 Ümraniye / İSTANBUL